Minä tein sen. Kerroin hänelle tunteistani. Tilanne meni muuten todella sujuvasti, mutta hän seurustelee. Minä luulin, että kaikki tietolähteeni olisivat olleet luotettavia, mutta ei... hän seurustelee. Tilanteesta jäi kuitenkin hyvä maku suuhun, koska hänkin hoiti sen niin hyvin. Hän hymyili paljon, oli todella ystävällinen, kiltti ja jollain tavalla aidosti pahoillaan. Hän tiesi aina oikeat sanat, mitä pitää sanoa ja kuunteli loppuun asti ja sitten täräyttää, että onkin varattu.

En vain tajua tätä. Olen ylpeä itsestäni, että tein sen, mutta en ole ylpeä siitä, että kerroin varatulle pojalle. Toivottavasti hän ei kerro tyttöystävälleen. Pääasia, että sain kerrottua ja tilanne oli ihan mukava kaikin puolin. Kamalaa on vain se, että hän oli todellakin niin ystävällinen ja jotenkin ymmärtäväinen. Lopussa pahoitellessani tätä, etten tiennyt ja kerroin silti, hän sanoi, että "ei se mitään, ei muistella pahalla" ja hymyili. Hän on niin ihana ja täydellinen. En vain voi ymmärtää. Me puhuimme kuin kunnon kaverit siinä tilanteessa ja hänen seurassaan oli niin hyvä olla. Jotenkin turvallinen olo, että mikään ei voi mennä huonosti, mutta menipä tavallaan kuitenkin.

Toivon, että hänen tyttöystävänsä tajuaa kuinka onnekas hän on. Toivon, että he ovat onnellisia yhdessä. Pääasia, että hän on onnellinen.

Nyt vain täytyy päästä hänestä yli enkä tiedä, että kuinka sellainenkin tapahtuu. On vain niin syyllinen olo siitä, että hän seurustelee. Minä en vain tiennyt. Sain ihan luotettavalta taholta tiedon, että hän olisi vapaa. En ymmärrä, mutta ehkä minun ei kannatakaan ymmärtää. Nyt päässäni pyörii vain hänen hymynsä sekä se lause, kun hän sanoi, että on varattu ja oli hiukan säälivän näköinen.

Itkettää, ahdistaa, oksettaa. Haluan oksentaa tämän ulos.

Miksi joku tunnustaa rakkautensa  kuin jonkin rikoksen 

Vain siinä on tunnustamista että ei enää rakasta

EDIT: Niin ja kyllä minä tunnen pientä vihaa sitä tyttöä kohtaan, vaikka hän ei käytännössä olekaan tehnyt mitään väärää. Pieni viha on kyllä lievennetty ilmaisu, mutta en jaksa olla nyt ilkeä. Itkettää todella paljon ja tuntuu ihan kauhealta, mutta en vieläkään ehkä tajua tätä kunnolla. Toivon vain, etten koskaan näe heitä yhdessä, koska sitten en vastaa teoistani.