On tämä niin vaikeaa. On hyviä sekä huonoja hetkiä, jotka toistuvat sekasortoisesti ja jatkuvasti eikä koskaan osaa sanoa, että mikä on fiilis vartin päästä. Loppuviikosta tuli ajateltua häntä paljon, mutta jotenkin eri tavalla kuin ennen. En ehkä vaipunut haaveiluun vaan pysyin todellisissa jutuissa. Ehkä se on pidemmän päälle parempi, mutta kaipaan jopa sitäkin, että voisi vain maata sängyllä ja kylpeä niissä ihanissa ajatuksissa, joita en ehkä saisi enää omistaa. Olisi vain niin paljon turvallisempi olo jos saisin nähdä häntä säännöllisesti ja ajatella häntä samalla tavalla kuin ennen.

Kuinka kauan siihen voi mennä, että miettii jo jotain muuta? Pystyy huomioimaan toiset pojat ja olemaan miettimättä Hoota. En ymmärrä, että miten koskaan pystyn siihen. Vaikka en näekään häntä oikein enää, niin silti vain ikävöin häntä koko ajan enkä saa tätä ajatusta pois. Elättelen vieläkin turhaa toivoa, vaikka tiedän, ettei mikään sellainen ole enää mahdollista. Ahdistavaa, mutta kun se on niin totta.

Heti kun mietinkin häntä, sisälläni palaa jälleen se ikuinen lamppu, joka on kuin merkkinä sille, että hän on niin ihana enkä pysty päästämään irti. Tiedän, ettei tämä ole sinänsä ihmeellistä, että vieläkin mietin häntä, koska eihän aikaa ole kulunut kuin vasta viikko siitä kun hänet viimeksi näin, mutta ehkä olen jollain lailla kärsimätön. En haluaisi silti päästää hänestä koskaan irti. Näin olisi parempi, elämässäni olisi jotain pysyvää, vaikka olisi ehkä huolestuttavaa, että se pysyvyys olisi kiinni jostain pojasta. Hän ei toisaalta ole kuka tahansa poika, joten ehkä sen jotenkin ymmärtäisi.

Minä saatan kuulostaa lapselliselta ja typerältä teiniltä, jolla on vain liikaa aikaa miettiä kaikkea, mutta minulla on sellainen kumma tuntemus. Sitä on vaikea selittää, mutta jollain lailla se liittyy tulevaisuuteen ja häneen. Ei, en elättele toivoa mistään sellaisesta, vaan siis no... en tiedä osaanko tai haluanko edes selittää. Ehkä en viitsi.

Ei ihmisellä ole vapaata tahtoa

Ei kerta kaikkiaan ole

Minä en voi lakata kaipaamasta sinua