Voi argh, kirjoitin pitkän tekstin ja nyt se katosi, kun yritin kopioida sitä. Hienoa! En jaksa kirjoittaa samoja asioita uudestaan, mutta tiivistän.

On ollut aika energinen kausi. En ole ehtinyt tai jostain syystä vain muuten vaan tullut miettineeksi mitenkään hulluja määriä häntä ennen eilistä. Olen jaksanut elää elämääni kiitettävästi ja asiat ovat vain pitäneet minut jollain lailla tyytyväisenä. Eilen kaverini kertoi nähneensä Hoon ja sitten ikävä taas löikin kauniisti kasvojani. Minäkin haluaisin nähdä hänet. Puhua hänen kanssaan vihdoin ja viimein.

Tuntuu, että ihmiset ympärilläni sen kun pariutuvat ja pariutuvat, ja saavat sen jonkun, jonka haluavat. Onko se oikeasti niin, että tein jotain väärin? Onko siinä kyse etukäteen laaditusta suunnitelmasta vai onko se kiinni vain omista teoista ja sanoista? Harmi, kun ei voi tietää. Epäilyksiä on kyllä. Ehkä minun on vain pakko ottaa se viimeinen oljenkorsi käyttöön ja ottaa riski. Se, mitä tapahtuu on sitten sen ajan murhe. Sen on sitten tarkoitus käydä.

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now